Je eigen account

 

Winstmodel doTerra

 

Sparen door te bestellen

 

Bestellen kan op verschillende manieren en is afhankelijk van jouw gebruik. Twijfel je? Ik kan je adviseren om voor jou de beste keuze te maken.

Let op, de bestelling verloopt via doTerra en zij regelen ook de verzending.  

 

Bestellen met korting

 

Wanneer je meerdere producten wilt aanschaffen (totaal voor minimaal €100,-) is het interessant om voor een voordeel account te kiezen. Je schrijft je eenmalige in ( € 25,- incl btw administratiekosten) en vanaf de eerste bestelling ontvang je direct 25% korting op alles. Wanneer je voor een starters kit kiest krijg je gratis een voordeel account van 1 jaar! Wil je meer weten over de starterskit? Ik leg het je graag persoonlijk uit. 

Wanneer je geen voordeel account aanschaft betaal je 25% meer.

 

Verzendkosten

 

Verzendkosten zijn standaard € 7,- ex btw. doTerra vergoedt deze kosten ook weer in punten die later in te zetten zijn.

Bestel je maandelijks of eerste inschrijving dan krijg je 100% van de verzendkosten in punten bijgeschreven (7 punten), dit kun je inzetten bij een volgende bestelling en dus zijn de verzendkosten eigenlijk gratis.

 

Loyalty Rewards programma

 

Wil je meer halen uit je voordeel account dan is het mogelijk om te sparen voor gratis producten via het Loyalty Rewards-programma (LRP)!

Met het LRP programma spaar je voor gratis producten, vergelijk het met airmiles. Als deelnemer spaar je bij je bestelling punten die kunnen worden gebruikt om producten mee aan te schaffen. Hoe langer je meedoet aan het programma, des te meer punten je kunt sparen: tot wel 30% van je totale maandelijkse aankopen!

Op je prijslijst staat duidelijk vermeld hoeveel pv punten een product heeft.

Voorbeeld: je plaatst een bestelling van € 65,- / 60 pv punten, hier ontvang je als je net start 10% , dus 6 punten over. Als je een jaar lang bestellingen van minimaal 50 pv hebt geplaatst gaat je percentage ieder kwartaal omhoog en ontvang je, na dat jaar, iedere maand 30 % over je bestelling in pv punten. In dit voorbeeld zou je dus 60 pv punten = 18 punten cadeau krijgen!

 

En zijn wel wat voorwaarden:

Minimaal maandelijkse LRP bestelling van 50 PV om productpunten te verdienen.

LRP bestellingen moeten meer dan 50 PV per bestelling bevatten om een percentage hoger te kunnen komen.

Bestellingen is minimaal 1 PV om zowel het LRP niveau  (%) als eerder verdiende punten te behouden. Dus als je een keer niet zoveel wilt bestellen is er niets aan de hand en ben je je punten niet kwijt. Alleen spaar je dan geen punten die maand en ga je in % niet omhoog.

Je moet minstens 60 dagen LRP-deelnemer zijn voordat punten  kunnen worden ingewisseld.

Je eerste bestelling is nooit een LRP bestelling  

De LRP percentages die ieder kwartaal kunnen stijgen tot maximaal 30%

 

Maand acties

 

Je kunt meedoen met “the product of the month”. Wanneer je voor de 15e van de maand voor 125 pv punten besteld krijg je gratis een product, dit is elke maand iets anders. Dit is soms een flesje orange maar ook regelmatig een 5 ml flesje van een wat duurdere olie.

Iedere maand is een actie product welke met 10% korting aangeschaft kan worden

Ook is er regelmatig een 200 PV punten actie. Wanneer je voor 200 pv punten besteld krijg je een dure olie of andere product gratis. Zo was het in december de Frankincense en in maart de Deep Blue Rub + Deep Blue Touch. Dit zijn hele fijne acties om je kennis te laten maken met nieuwe fijne producten die je los misschien niet zo snel aanschaft.

 

Bouwen

 

Met doTerra kan je ook je eigen inkomsten genereren. Dit kan op twee manieren, nl dmv een Power of 3 of dmv je rang verhogen en de commissies die daar bij horen. Uiteraard zijn de twee methoden tegelijkertijd toe te passen.

 

Power of 3

 

Als je zelf een lrp hebt van minimaal 100pv en onder jou op je frontline, drie mensen die ook een lrp hebben van minimaal 100pv met een totaal teamvolume van 600pv, dan verdien jij 50euro Dit loopt verder op als de mensen onder jou hetzelfde doen. Jij kan hen hiermee helpen, door enrollments (mensen die je inschrijft) te plaatsen op een gunstige plek in jouw boompje. 

 

Groeien in rang

 

Dmv te groeien met je team, dus mensen onder jou in te schrijven, gaat jouw teamvolume omhoog. Je volume is het aantal pv’s die besteld worden door alle mensen die onder jou staan ingeschreven per maand. Zo ben je Welness Advocate bij een volume van 50pv. Dit is je eigen minimale lrp bestelling van 50pv. Om geld te gaan verdienen wordt er van je verwacht dat je zelf een maandelijkse bestelling doet van 100pv. Dan pas kan je doorgroeien naar de volgende rang. Manager wordt je bij 500pv en Director bij 1000pv. De volgende stap is Executive 2000pv en Elite 3000pv.

Een mooi maandinkomen verdien je vanaf dat je Zilver bent geworden. Een gemiddeld maandinkomen ligt dan rond de 2500,- euro. De voorwaarden hiervoor zijn dat je zelf een lrp hebt van minimaal 100pv en minmaal drie zelf aangemelde Elites in je team.  

Zie onderstaande link naar de Bouw brochure die ook in je startersmapje zit.

http://media.doterra.com/nl/nl/brochures/building-brochure.pdf

 

Fast Start commissie

 

Op het moment dat je iemand inschrijft wordt je door doTerra beloont met een fast start commissie. Dit bedraagt 20% van het ex BTW bedrag waarmee men zich inschrijft. Stel iemand wil zich inschrijven met een Bussiness leader enrollment kit twv 2250,- (en geloof me dat gebeurt echt), dan verdien jij 400 euro!!!  

Dit bedrag wordt bijgeschreven bij MY EARNINGS die je kan terugvinden onder je Dashboard.

Blijkbaar ben je oprecht geïnteresseerd, want anders zou je niet alles gelezen hebben tot nu. Dat was nl best een aardig lapje tekst ;)

 

Wil jij graag werken met DoTerra, dan kan je met mij contact opnemen via info@soulspirit.nl

 

Ik ga jou begeleiden, je kan met al je vragen bij me terecht, ik geef  gratis workshops, je kan altijd komen snuffelen aan de oliën of in de boeken die ik thuis heb liggen of bij de yogalessen, ik maak je wegwijs in het systeem van DoTerra.

Wil je geen eigen bedrijf en wel graag gebruik maken van de oliën, dan neem je uiteraard ook contact met mij op. Als ik je inschrijf met een eigen account, dan gelden voor jou dezelfde voordelen.