SOULSPIRIT

Conscious Yoga, Conscious Oils & Conscious Cacao Tempels

±
±

In 2008 ben ik gestart met SOULSPIRIT Yoga & Meditatie naast de werkzaamheden die ik al had als loopbaancoach/trainer/reintegratiemedewerker in het bedrijfsleven. Hierdoor kon ik goed ervaren waar de behoefte ligt van de werkende mens in de huidige tijd. Ik zie een toename van stress op het werk, waarbij de uitdaging ligt om in je eigen kracht te blijven staan en je te blijven verbinden met je eigen wensen en verlangens. Doe jij werkelijk wat bij je past en waar je blij van wordt? Dat kun je meestal niet meer voelen als je te veel in je hoofd zit en te weinig in je lijf. 

 

Intussen ben ik gestopt met het werken als loopbaancoach en geef ik bijna elke dag yoga & meditatie lessen. Naast de yogalessen zijn er veel andere activiteiten zoals 'Yin Tempel met Sacred Cacao' en de Soulsister diving deep & deeper! 

 

Opleidingen heb ik gevolgd in de Kundalini Yoga Ashram Amsterdam level 1, Michon Enschede level 2, De nieuwe Yogaschool Yin Yoga & verdiepende workshops, Yoga Nidra bij Uma Dinsmore, verschillende vrouwenjaartrainingen & workshops, Workshops met Beta Lisboa, The Mother's Journey " A Pregnancy Kundalini Yoga Teacher Training in Valkenswaard, NLP Systemisch Werk Limmen, Mindfulness Groningen, workshops Elohim Centrum. Verder vind ik oa verdieping in contact met Plantteachers. Ik heb de training Alchemical Cacao Practitioner afgerond en werk al enige tijd met deze heerlijke vrouwelijke spirit! 

 

Ook heb ik verschillende inspirators die me constant blijven motiveren om bij mezelf te blijven, het in mezelf te zoeken, en vooral alles van tafel te vegen van wat ik ooit heb geleerd! Ik geloof dat er in ieder van ons, man en vrouw, een helder weten is waar we alleen nog maar mee mogen connecten om onze waarheid te kunnen leven.

 

Tijdens de yoga gebruik ik olien van doTerra. Wil je hier meer info over, laat het me weten! Ik kan je informeren over de verschillende olien en mooie paketten die ze aanbieden. 

 

Let's connect and play & WAKE UP!

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond in het bedrijfsleven zie dan ook http://nl.linkedin.com/in/lilianhuizingh

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen.

 

Sat nam,
Lilian Huizingh

 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38

 

 

 

 

 

"Informatie is niet genoeg. 
Kennis is niet genoeg.

We willen wijsheid ervaren".