SOULSPIRIT

In 2008 ben ik gestart met SOULSPIRIT Yoga & Meditatie naast de werkzaamheden die ik al had als loopbaancoach/trainer/reintegratiemedewerker in het bedrijfsleven. Hierdoor kon ik goed ervaren waar de behoefte ligt van de werkende mens in de huidige tijd. Ik zie een toename van stress op het werk, waarbij de uitdaging ligt om in je eigen kracht te blijven staan en je te blijven verbinden met je eigen wensen en verlangens.

 

Intussen ben ik gestopt met het werken als loopbaancoach en geef ik bijna elke dag yoga & meditatie lessen. Naast de yogalessen zijn er veel andere activiteiten zoals 'Cacao ceremonies', 'Kundalini Yoga Dance', Workshop de 11 maanpunten van de vrouw', Workshop de 10 lichamen', 'Live vioolmuziek met Yin Yoga', 'Soulsister diving deep(er) & Sisterhood retreat!', Yogaweken Ibiza & Portugal etc.

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond in het bedrijfsleven zie dan ook http://nl.linkedin.com/in/lilianhuizingh

 

De grootste lessen heb ik ontvangen van Plantteachers en mijn groei & ontwikkeling vind ik hier nog steeds! Hier voelt alles voor mij zo transparant, rauw & confronterend, dat ik niet anders kan dan mezelf overgeven en de natuur volgen. Het sjamanisme is hierin een steeds groter onderdeel aan het worden. 

 

Opleidingen heb ik gevolgd in de Kundalini Yoga Ashram Amsterdam level 1, Michon Enschede level 2, De nieuwe Yogaschool Yin Yoga & verdiepende workshops, Jaartraining Sifra Nooter, SelfPleasure training, Workshops met Beta Lisboa, The Mother's Journey " A Pregnancy Kundalini Yoga Teacher Training in Valkenswaard, NLP Systemisch Werk Limmen, Mindfulness Groningen, workshops Elohim Centrum etc. Ik ben me op dit moment bezig als Alchemical Cacao Practitioner en blijf me verdiepen in dit mooie medicijn!   Meer over mijn achtergrond check ook mijn linkedin pagina.

 

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen.

 

Sat nam, 
Lilian Huizingh
(Siri Deva Kaur)

 

1-172

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38

 

 

 

 

 

"Informatie is niet genoeg. 
Kennis is niet genoeg.

We willen wijsheid ervaren".