SOULSPIRIT

±
±

 

 

Dag mooi mens,

 

Wat fijn je hier te ontmoeten! 

 

Op dit moment bied ik ONLINE YOGA LESSEN aan die je via ZOOM mee kunt doen, of op een voor jouw geschikt moment! Wil je graag meedoen of een replay ontvangen, stuur me dan een mail via info@soulspirit.nl en ik stuur je een link. 

Zie het rooster hieronder;

 

maandagavond 19.00 uur AWAKEN TO YOUR ESSENCE 
maandagavond 20.30 uur SLOW DOWN 

 

donderdagavond 19.30 uur AWAKEN TO YOUR ESSENCE 

donderdagavond 21.00 uur WEZENSKRACHT

 
vrijdagochtend 09.30 uur SLOW DOWN 

 

 

Je kunt hier terecht voor verschillende YOGALESSEN. Zoek je een actieve vorm dan is AWAKEN TO YOUR ESSENCE misschien wel iets voor je. Zoek je iets rustigers dan is SLOW DOWN erg fijn. In ieder geval zal de Yogales je dichter bij je gevoel brengen, je ontspannen en je nog meer rust geven in je hoofd. Daarnaast geef ik de yogavormen op mijn eigen wijze, invoelend op het moment. Technieken die ik meeneem zijn meegenomen uit verschillende yoga opleidingen die ik heb gevolgd. Vind je het belangrijk om te weten wat mijn achtergrond is, dan kun je me vinden op linkedin onder Lilian Huizingh. 

 

Verder geef ik 1 x in de maand een Basis Workshop Ukelele (zie voor meer info www.uked.nl) Altijd al een instrument willen leren spelen, dan is dit misschien iets voor jou. Ik leer je in 2 uur verschillende nummers op de ukelele. Hartstikke leuk en ik weet zeker dat je met een glimlach naar huis gaat. 

 

Zo nu en dan organiseer een ik Yin Tempel met Sacred Cacao omdat dit zo'n heerlijke ontspanning geeft in je lichaam. Daarnaast is Cacao superfood en krijg je enorm veel anti oxidanten binnen. Een mooie manier om goed voor je lichaam te zorgen en nog meer te voelen wat er in jou is. 

 

Let's connect and play & WAKE UP!

 

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen. Wil je op de hoogte blijven via een nieuwsbrief, dan gewoon een even een mailtje sturen naar info@soulspirit.nl

 

Hartegroet,
Lilian Huizingh

 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38