SOULSPIRIT

Nieuwe serie van 11 lessen start na de kerstvakantie! Wil je meedoen, check voor ruimte via info@soulspirit.nl Eerst een proefles komen volgen mag ook! 

inschrijven les(sen) of proefles

Kundalini Yoga op maandagavond 19.00 uur, woensdagochtend 09.30 uur & donderdagavond 19.30 uur
Yin Yoga op maandagavond 20.30 uur & vrijdagochtend 09.30 uur


Zie het lesrooster voor exacte locaties!

 

In 2008 ben ik gestart met SOULSPIRIT Yoga & Meditatie naast de werkzaamheden die ik al had als loopbaancoach/trainer in het bedrijfsleven. Hierdoor kon ik goed ervaren waar de behoefte ligt van de werkende mens in de huidige tijd. Ik zie een toename van stress op het werk, waarbij de uitdaging ligt om in je eigen kracht te blijven staan en je te blijven verbinden met je eigen wensen en verlangens, je wezen. 

 

Intussen ben ik gestopt met het werken als loopbaancoach en geef ik bijna elke dag yoga & meditatie lessen. Naast de yogalessen zijn er veel andere activiteiten zoals 'Kundalini Yoga Dance', Workshop de 11 maanpunten van de vrouw', Workshop de 10 lichamen', 'Live vioolmuziek met Yin Yoga', 'Kristallen klankschalenmeditatie met yoga', Yogaweken Ibiza etc.

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond in het bedrijfsleven zie dan ook http://nl.linkedin.com/in/lilianhuizingh

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik ook meldingen zal doen voor speciale meditatie/mantra avonden en/of andere info betreffende kundalini yoga en/of yin yoga. 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38

 

 

 

 

 

"Informatie is niet genoeg. 
Kennis is niet genoeg.

We willen wijsheid ervaren".