New Years Quantum Healing Traject Individueel

 

 

 

"Wat een mooi cadeau aan mezelf! Ik vond het wel spannend, vooral ook het reizen met plantmedicijnen maar wat was dit een goede voorloper op de QHHT! Ik heb het gevoel dat ik in het traject steeds dieper ging en meer van mezelf te zien kreeg. Een mooie combi die je aanbiedt Lilian. Dank je wel! Ook heel fijn dat het individueel is. Zoveel tijd voor mij en alles wat is. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden die een cadeau aan zichzelf wil geven!"

Judith

Intake & Symbolenreis

In dit Quantum Healing Traject Individueel start je in de week van 4 december met een online Intake & Symbolenreis. Deze duurt 1,5 uur en je kunt hierbij een symbool of inzicht vanuit je onbewuste ontvangen die jou verder helpt op je pad! 

 

Verder zit er in dit Quantum Healing traject een Magical Journey met Chocobliss en een QHHT sessie.

 

Bijdrage van dit traject is 725 euro pp

Magical Journey met Chocobliss

Je gaat op een overeengekomen datum in december reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen). Dit zijn Sacred Cacao, mushroom & Caapi van de Ayahuasca. 

 

Reizen met plantmedicijnen is dieper kijken naar jezelf, inzichten en heling ontvangen en nog zoveel meer. Plantmedicijnen helpen je verder op je pad, daar waar jij nog niet bent geweest. 

 

Wil jij niet reizen op de plantmedicijnen van de ayahuasca en mushroom, maar wel op Sacred Cacao dan kunnen we dit ook regelen.

QHHT sessie

Je gaat op een overeengekomen datum in december of januari een QHHT sessie ontvangen die 5 uren duurt. Zie op de website bij QHHT wat dit precies inhoudt. 

 

De bijdrage van dit hele traject is 725 euro. 

 

Ja, ik doe mee!