Testimonials

42 berichten, 5 pagina's 
30-11-2023
Geplaatst door: Loes

Magische zielenreis

Wauw, wat een prachtige en bijzondere ervaring was dit! We hadden een fijne, kleine groep en ik voelde me heel welkom en gedragen. De begeleiding door Lilian en Saar was heel fijn, we hadden aan een half woord genoeg. Ik vond het vooraf best spannend omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten (was mijn eerste keer) maar het was perfect en precies zoals het moest zijn! Ik kan me geen mooiere eerste reis voorstellen. Wat was dit een mooi cadeau!

28-10-2023
Geplaatst door: Judith

Quantum Healing Traject Individueel

Wat een mooi cadeau aan mezelf! Ik vond het wel spannend, vooral ook het reizen met plantmedicijnen maar wat was dit een goede voorloper op de QHHT! Ik heb het gevoel dat ik in het traject steeds dieper ging en meer van mezelf te zien kreeg. Een mooie combi die je aanbiedt Lilian. Dank je wel! Ook heel fijn dat het individueel is. Zoveel tijd voor mij en alles wat is. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden die een cadeau aan zichzelf wil geven!

19-10-2023
Geplaatst door: Tanja

QHHT

met een gevoel van "met nog maar één teen in de spirituele wereld staan" deze spannende sessie bij Lilian gedaan in het volste vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt.
wat een kadootje aan jezelf, de plek is fijn en ontspannen, Lilian is een prachtig mens! Deze reis moet je zelf ervaren om het te begrijpen, ontdek wie je echt bent, waar je vandaan komt en wat je ziels missie is.
dank je wel Lilian en zeker tot de volgende keer !

20-06-2023
Geplaatst door: Arja Doesburg

Quantum Healing Hypnose

Wonderbaarlijk wat er in een kort tijdsbestek allemaal kan gebeuren. Ik had je al eerder ontmoet, yoga en chocobliss, en vandaaruit deze sessie gestart. Je bent een echt mensen mens met zoveel gevoel en kennis! Ik voelde me veilig en kon me heleovergeven tijdens de sessie. Eerst vooraf praten en toen de hypnose in. Veel doorvoert en opgelost. Ook gehuild om een trauma wat ik had weggestopt, om te overleven? Te veel gedaan in mijn leven. Dat ga ik anders aanpakken. Ik weet nu waarom ik hiernaartoe, naar de aarde, gekomen ben. Ik ga weer genieten, dat was altijd "lastig".
Dank je wel Lilian! Om met jouw woorden af te sluiten: een dikke hartegroet 🙏❣️

18-06-2023
Geplaatst door: Sander

LICHT

What a Ride en wat een Mooi Mens !

Allereerst wil k even kwijt dat Lilian een Super Fijn Energielevel heeft, ik Voelde me vanaf seconde 1 op m'n Gemak en kon echt m'n Ziel blootleggen, zonder me ongemakkelijk t Voelen.

Het is alsof ik heel m'n Leven in een donker huis gewoond heb, waar ik op een gegeven moment wel de dingen kon vinden om te overleven, maar wist dat er veel meer was. Alleen kon ik dingen niet ''zien'' en ging dat ook (bijna) Geloven.
Na de Sessie is het alsof ik het lichtknopje gevonden heb en alles waarvan ik al dacht/voelde dat het er zou zijn, is er ook ... en nog Veel meer Moois ben ik aan het Ontdekken !

Ik Voel me meer Connected met Mezelf en het Universum, ben veel meer op Mezelf en m'n Gevoel gaan vertrouwen.

THANX LILIAN !!!

21-05-2023
Geplaatst door: Filipa

Quantum Healing Hypnose Sessie

Lieve Lilian,

Ik ben zeer tevreden over jou kunde en het contact die we hebben gehad alvorens de “reis”. Ik had gelijk al wel een connection met jou.
Ik ben niet iemand die iets verwacht maar die reis was boven mijn verwachtingen! Je bent zo goed in het begeleiden wauw.
Ik heb zeker een week nodig gehad om te landen en alles tot mij laten komen. Ik ervaar healing, nog meer bewustwording en de magie tot aan mijn allerkleinste cellen!! Ik ervaar dat ik niet meer alleen ben, ik hoef alleen maar mijn linker arm/ hand op mijn hart neer te leggen en heb contact met mijn hogere zelf / universum! En het allermooiste is alles komt uit!!! Ontzettend dank voor alles en je bent zo mooi!

24-03-2023
Geplaatst door: Aaldrik

Heel met oprechte interesse, QHHT sessie

Wat een ongelooflijke fijne sessie heb ik gehad. Lillian start met een uitgebreide kennismaking waarin je vertrouwen groeit, ze duidelijk uitleg geeft en oprecht geïnteresseerd was in mij. Daarna ben ik heerlijk gaan liggen en heb ik een mooie reis gemaakt langs diverse tijdlijnen. Dingen uit het verleden van voorouders zijn behandeld en in goede banen geleid. Daarna mijn eigen koers uitgezet voor de toekomst, hierbij begeleide Lillian mij heel goed met juiste vragen en muziek.

Binnenkort ga ik ook nog een chocobliss sessie doen, zeer benieuwd maar kijk het met vertrouwen naar uit.

Wat ben je een mooi lief mens Lillian!

18-02-2023
Geplaatst door: Wietske Kloppenburg

QHHT sessie

Ik heb een prachtige reis gemaakt met de betrokken, deskundige en liefdevolle begeleiding van Lilian.
Via een bodyscan mocht ik trauma helen uit het verleden, ik kreeg een DNA activatie en mocht kijken in een kristallen stad waar ik vandaan kom.
Ik voel me lichter, mijn lijf is rustiger, mijn darmen zijn gekalmeerd. Maar ook voel ik dat het nog doorwerkt, het is een proces. Er is veel opgeruimd en ik ben diep dankbaar voor hetgeen zichtbaar werd 💜

13-02-2023
Geplaatst door: Famke

Quantum Hypnose Healing Sessie

De QHHT sessie die ik heb gedaan was heel bijzonder. Ik heb energieën gevoeld, contact gemaakt met overledenen, er is energie uit mijn systeem gehaald en ik heb heling ontvangen van o.a. een niet aards wezen.
En ik ben in een vorig leven gestapt waarbij er zóveel puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen wat me heel veel inzicht geeft in emotionele en fysieke worstelingen waar ik in mijn huidige leven tegenaan loop.
Ik voel me lichter door de dingen die ik kon loslaten en die geheeld zijn. En ik weet nu dat ik nooit alleen ben, dat ik ondersteuning krijg van mijn voorouders.
En dit alles onder de veilige en liefdevolle begeleiding van Lilian.
Dank je wel Lilian, dat je er voor me was tijdens deze reis! 🙏😘

01-11-2022
Geplaatst door: Hilda

De sessie heeft me zo goed gedaan!
Nieuwe, heel lichte energieën in mijn onderbuik en vandaag thuis een diepe retraite, daarna een overweldigend gevoel van warmte en vrede.
Ik ben zo blij!