Testimonials

49 berichten, 5 pagina's 
23-06-2024
Geplaatst door: Tina

QHHT

Het is inmiddels 3 dagen geleden dat ik een QHHT sessie bij Lilian heb gedaan. Door een ontmoeting bij de sauna in januari had ik al meteen een klik met Lilian. Ik toonde al interesse in hypnose en had de boek van Dolores Canon gelezen totdat Lilian daar een opmerking over maakte. Deze ontmoeting was voorbestemd. Tijdens een ademreis in maart ontstond er vragen rondom het gevoel van altijd alleen zijn. Dit gaf voor mij de doorslag om contact met Lilian op te nemen voor een hypnose sessie. Ik wilde nu eindelijk antwoorden. En antwoorden heb ik gekregen. De sessie resulteerde in een reis naar het hiernamaals waar geliefden mij op stonden te wachten. Na hereniging met geliefden en met mijn zielengroep, kreeg ik nog een heling in een healing chamber. Ik werd als het ware energetisch schoongemaakt. Wat een bijzondere ervaring was dat. Toen werd ik weer teruggestuurd en nam ik weer bezit van mijn lichaam. Daarna werd er met mijn totale zelf gechanneld en ik kreeg antwoord op alle vragen die ik van tevoren had opgeschreven. Nu 3 dagen later voel ik mij totaal anders. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk in mijzelf ben thuisgekomen. Ik voel mij rustig van binnen en ik sta volledig in mijn kracht. Tijdens de sessie voelde ik mij volledig veilig en geborgen door Lilian. Zij voelde voor mij als een reddingsboei waar ik mij aan kon vastklampen als het nodig was. Haar fijne uitstraling, deskundigheid en liefdevolle aandacht voor mij en mijn verhaal, heeft mij geholpen mijzelf volledig over te geven aan de sessie. Ik wil iedereen aanraden die met zichzelf in de knoop zit en graag antwoorden zoekt, zo een sessie bij Lilian te boeken. Het is de mooiste cadeau dat jij jezelf kan geven.

29-05-2024
Geplaatst door: Gerda

Dank je wel

Goedemorgen, het is de volgende dag en ik wil even laten weten hoe ik me voel. Als een blok geslapen. Voel me zoveel lichter! Er is een enorme last van mijn schouders, nek en rug en dat voelt heel goed. Dank voor deze ervaring. Heel graag tot ziens! Ik laat dit eerst even doorwerken!

21-03-2024
Geplaatst door: Juul

Quantum hypnose

2 november 2023 heb ik bij Lilian een reis gemaakt. Ik heb enorm bijzondere dingen gezien, die ik ergens al wist. Het was nieuw en toch herkende ik alles, een hele bijzondere ervaring. Direct na de sessie voelde ik al dat ik stukken in mijzelf en in mijn familielijn geheeld had. Dit kwam op bijzondere manieren via andere familieleden (die NIKS van deze sessie wisten en hier ook totaal niet voor open staan) bij mij terug. Er is meer ruimte in mijn leven, hoofd en lijf en nog steeds vallen er dingen op z'n plek die ik tijdens de sessie heb mogen zien en horen. Dit was mijn eerste reis bij Lilian en het voelt alsof het de deur naar de andere dimensie heeft geopend. Dankjewel liefdevol mooi mens.

15-03-2024
Geplaatst door: francisca

Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en wat was het een mooie reis. Misschien niet één langs allerlei planeten en compleet van de kaart maar wel één met veel mooie inzichten en patronen die nog meer zichtbaar zijn geworden. Waar eerst veel hardheid en perfectie heerste is er meer rust ontstaan om te mogen landen in dit hele proces en stapje voor stapje steeds meer patronen los te gaan laten zonder harde oordeel. Er is zelfcompassie en meer liefde ontstaan om dat innerlijk meisje de veiligheid en vertrouwen te bieden die ze nodig heeft. Niet alles hoeft vandaag, maar gaandeweg en de komende periode mag er steeds meer ruimte gaan ontstaan voor healing, voor alle inzichten die een weg mogen vinden om opnieuw te mogen integreren in mijn leven, voor nieuwe mogelijkheden en zoveel meer zelfcompassie. Ik mag meer rust nemen en naar binnen keren i.p.v. het allemaal te willen begrijpen en het buiten mij te zoeken. Ik mag veel meer gaan doorvoelen, zonder oordeel, zonder te willen weten 'welk' stuk dan geheeld is, zonder overal te willen analyseren. Ik mag gewoon meer gaan zijn, met mijzelf, minder controle en erop vertrouwen dat alles al in mij zit en dat ik dit stap voor stap mag gaan ontdekken. Er is ontzettend veel aangeraakt, zowel donkere als lichtere stukken en nog steeds merk ik hoe ego en ziel vaak in gesprek zijn met elkaar. Mooi, dankbaar en een hele liefdevolle reis is het geweest.

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, veiligheid en liefde! Die is gevoeld. Ik kom zeker dit jaar nog een keer een mooie reis maken. Wie weet worden het dan wel de planeten... 😉!

04-02-2024
Geplaatst door: Yvonne

Qhht

Een mooie QHHT sessie bij Lillian gehad.. voelde mij heel welkom bij jou, op mijn gemak. Een fijn voorgesprek gehad met niets anders dan oprechte interesse van jou.. een hypnose sessie werkt heel helend op meerdere lagen ! Een aanrader ! Liefs van mij

25-01-2024
Geplaatst door: Paul Bernsen

Zo dat was de QHHT sessie,
Velen hebben mij de afgelopen weken gevraagd, of ik deze ervaring wilde delen.
Enkele mensen krijgen van mij een 100% ervaring, omdat ik weet zij hiervoor openstaan.
De algemene ervaring die ik openbaar deel.
WOWWWWWWW,
Ik ben om 9.00 uur ontvangen door Lilian Huizingh en hebben onder het genot van een kopje thee het voor gesprek gehad. Hier kwam al iets bijzonders naar voren dat ik een hele witte aura om mij heen heb. Wat best heel bijzonder is en mij wel eens vaker was verteld. ( bevestiging)
Een van de vragen die ik gesteld had was mijn angst voor kleine ruimtes/ opgesloten.
In de sessie kon ik uiteraard niet visualiseren wat mij gevraagd werd. Maar na mijn gevoel kwamen de tranen al binnen enkele minuten los en kwam een traumatische ervaring als kind van 3 naar voren toen een dierbare buurman voor de grap de deur van een aardappel kelder had gesloten. ( enkele seconden) hier kwam mijn paniek voor opsluiting/ kleine ruimtes weg. Aansluitend mocht ik in diepere lagen kijken en zag hele bijzondere dingen. Echt hele bijzondere dingen. Het witte licht, prachtige niet te omschrijven gevoel. Ik ben Ilona dankbaar voor het wijzen op deze qhht. En Lilian heel dankbaar ik deze sessie bij een van de en misschien wel de beste in haar vak te hebben mogen ervaren.
Ben jij ziek, heb jij trauma’s, wil jij je verder bewust worden. Neem dan vrijblijvend eens contact op met Lilian.
Jij bent niet de eerste, jou verleden is niet vreemd, wij zijn hier met een missie. Trauma verwerking is geheel terug te koppelen naar de germaanse geneeskunde en essentieel om iets moois te maken van dit leven.

21-01-2024
Geplaatst door: Saskia

QHHT

Alles was gisteren voor mij een prachtige ervaring. De ontmoeting met jou voelde zo veilig, heilzaam en juist. De sessie bracht veel onverwachte aspecten en wendingen die nu achteraf als zo volkomen logisch voelen. Zo aansluitend op een diep innerlijk weten dat er eigenlijk al was maar niet gezien of geloofd kon worden. Helend op een manier die ik nu nog niet helemaal kan overzien. Je hebt gelijk dat er naderhand nog kwartjes vallen.
Bijvoorbeeld: de ontmoeting met mijn opa die ik in de sessie kon waarnemen als het prachtige gevoelige mens die hij onder de gekwetste en zure buitenkant was, deed mij me nu realiseren dat mijn moeder diezelfde heel gevoelige aard heeft die nooit erkend en gezien is kunnen worden. Dit maakt dat ik heel anders naar haar kan kijken, met veel meer mededogen en begrip.
Ik ben benieuwd naar wat er zich verder nog ontwikkelt. Ik heb in ieder geval al een playlist van/met walvisgeluiden gemaakt op Spotify 🐳🐋🐬

30-11-2023
Geplaatst door: Loes

Magische zielenreis

Wauw, wat een prachtige en bijzondere ervaring was dit! We hadden een fijne, kleine groep en ik voelde me heel welkom en gedragen. De begeleiding door Lilian en Saar was heel fijn, we hadden aan een half woord genoeg. Ik vond het vooraf best spannend omdat ik niet precies wist wat ik kon verwachten (was mijn eerste keer) maar het was perfect en precies zoals het moest zijn! Ik kan me geen mooiere eerste reis voorstellen. Wat was dit een mooi cadeau!

28-10-2023
Geplaatst door: Judith

Quantum Healing Traject Individueel

Wat een mooi cadeau aan mezelf! Ik vond het wel spannend, vooral ook het reizen met plantmedicijnen maar wat was dit een goede voorloper op de QHHT! Ik heb het gevoel dat ik in het traject steeds dieper ging en meer van mezelf te zien kreeg. Een mooie combi die je aanbiedt Lilian. Dank je wel! Ook heel fijn dat het individueel is. Zoveel tijd voor mij en alles wat is. Ik zou dit traject aan iedereen willen aanraden die een cadeau aan zichzelf wil geven!

19-10-2023
Geplaatst door: Tanja

QHHT

met een gevoel van "met nog maar één teen in de spirituele wereld staan" deze spannende sessie bij Lilian gedaan in het volste vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt.
wat een kadootje aan jezelf, de plek is fijn en ontspannen, Lilian is een prachtig mens! Deze reis moet je zelf ervaren om het te begrijpen, ontdek wie je echt bent, waar je vandaan komt en wat je ziels missie is.
dank je wel Lilian en zeker tot de volgende keer !