Wat is het verschil tussen QHHT en QM hypnose? En wat is Totale Zelf?https://you

25-06-2024 14:11

Hier een super mooi interview van Compleetdenkers met Priscilla Tielman. Ze legt hier heel duidelijk uit wat het verschil is tussen QHHT en QM hypnose en wat het Totale Zelf is. 

 

reacties  0 reacties reageren

Contant met haar Zielengroep & een heling in de Healing Chamber

Contant met haar Zielengroep & een heling in de Healing Chamber
24-06-2024 05:34

 

Het is inmiddels 3 dagen geleden dat ik een QHHT sessie bij Lilian heb gedaan.

Door een ontmoeting bij de sauna in januari had ik al meteen een klik met Lilian. Ik toonde al interesse in hypnose en had de boek van Dolores Canon gelezen totdat Lilian daar een opmerking over maakte. Deze ontmoeting was voorbestemd. Tijdens een ademreis in maart ontstond er vragen rondom het gevoel van altijd alleen zijn. Dit gaf voor mij de doorslag om contact met Lilian op te nemen voor een hypnose sessie. Ik wilde nu eindelijk antwoorden.

 

En antwoorden heb ik gekregen. De sessie resulteerde in een reis naar het hiernamaals waar geliefden mij op stonden te wachten. Na hereniging met geliefden en met mijn zielengroep, kreeg ik nog een heling in een healing chamber. Ik werd als het ware energetisch schoongemaakt. Wat een bijzondere ervaring was dat. Toen werd ik weer teruggestuurd en nam ik weer bezit van mijn lichaam.

 

Daarna werd er met mijn totale zelf gechanneld en ik kreeg antwoord op alle vragen die ik van tevoren had opgeschreven.

 

Nu 3 dagen later voel ik mij totaal anders. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk in mijzelf ben thuisgekomen. Ik voel mij rustig van binnen en ik sta volledig in mijn kracht.

 

Tijdens de sessie voelde ik mij volledig veilig en geborgen door Lilian. Zij voelde voor mij als een reddingsboei waar ik mij aan kon vastklampen als het nodig was. Haar fijne uitstraling, deskundigheid en liefdevolle aandacht voor mij en mijn verhaal, heeft mij geholpen mijzelf volledig over te geven aan de sessie. Ik wil iedereen aanraden die met zichzelf in de knoop zit en graag antwoorden zoekt, zo een sessie bij Lilian te boeken. Het is de mooiste cadeau dat jij jezelf kan geven.

 

 

reacties  0 reacties reageren

Mijn vertrouwen in het Universum

Mijn vertrouwen in het Universum
25-03-2024 07:44

Afgelopen week heb ik enorme intense week gehad met een begrafenis van mijn lieve omaatje, de moeder van mijn moeder, plus de laatste week van de QM-hypnose waarin ik een week verbleef in Zeeland samen met andere QM-deelnemers. 

 

Toen ik me opgaf voor deze opleiding was ik al druk bezig als QHHT Practitioner maar ik voelde dat ik me nog meer wilde laten inspireren, met gelijkgestemden wilde zijn, maar vooral ............. dat diepe vertrouwen met het Totale Zelf wilde voelen. Niet alleen om nog meer diepte te krijgen in de sessies die ik al gaf, maar ook om vertrouwen te voelen in mezelf. Er was iets en ik kon mijn vinger er niet op leggen. Ik vertrouwde het nog niet helemaal ofzo. Kan het niet uitleggen maar misschien voel je wat ik bedoel. Dan kan je nog zoveel sessies geven, er bleef daar op de achtergrond iets sluimeren in mezelf wat ik naar mocht kijken. 

 

Op het moment dat ik starte met de opleiding QM-hypnose, kregen we eerst van Rolf Nuyts heel veel Hemysinc oefeningen en ik had de gedachte, leuk om te doen, maar ik kom voor Priscilla Tielman en haar ervaring als QM-Practitioner (20 jaar ervaring). Maar jeetje, wat een intense ervaringen heb ik gehad met de hemysinc. En nu weet ik van mezelf dat ik soms dingen gewoon heel intens kan ervaren omdat het reizen voor mij gewoon heel makkelijk is. Maar ik kwam in angsten terecht van 'uit je lichaam' gaan, jezelf zien liggen en in verruimd bewustzijn zijn. Vroeger had ik deze ervaringen veel en vooral net nadat mijn zus overleden was. Ik kon het niet plaatsen, wist dat het ergens ook goed was maar vertrouwde het ook niet helemaal. Ik voelde dat ik me ergens ook niet helemaal kon overgeven. Kwam allerlei wezens tegen, zowel goed voelend als 'niet goed' voelend. Daarnaast het feit dat je ineens jezelf ziet liggen en dan door het heelal aan het zweven bent, was in het begin ook heel bijzonder en gek om te ervaren. Deze lagen kwam ik allemaal weer tegen in de opleiding. Ergens werd het geheeld in mezelf en kon ik ervaren dat het zo werkt en dat ik het ook gewoon kon oproepen door een hemysinc oefening te doen.

 

Toen ik deze lagen door ging, kwam ik in werelden terecht waar ik geen woorden voor heb, maar ik voelde wel steeds meer vertrouwen. Ik kon ook voelen een deel in mij het niet kon vatten maar dat een deel in mij het heel normaal vond. En dat ik na zo'n ervaring ook ruimte nodig had om het te verwerken. Zoveel informatie van zoveel werelden, binnenaarde, andere planeten, andere wezens, verruimd bewustzijn, kunnen gaan waar mijn Totale Zelf me heen bracht, begeleiders/gidsen, healing en nog zoveel meer.

 

Ik kwam helemaal thuis en toen, plotseling tussen de weekenden opleiding van QM-hypnose, overleed mijn moeder. Ik ging door heel veel emoties, voelde vertrouwen en toch ook weer niet, het was intens. Logisch natuurlijk en ik wist dat dit ook ging over 'vertrouwen' in het Universum. 3 Maanden na haar overlijden starte de week van QM-hypnose (nadat we 3 weekenden hadden gehad) en de dag dat ik vertrok naar Zeeland, wist ik dat ik langs mijn oma moest (moeder van mijn moeder). Ze was gevallen en niet meer bijgekomen die week. Ik had in de planning dat ik bij haar appeltaart met slagroom zou eten, want dat wou ze graag. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ze overleed die dag. Alles ging zoals het moest gaan voelde ik. Daarna ben ik doorgereden naar de opleiding en ik wist dat ik hier moest zijn. Nog meer reizen en zelf hypnose sessie ervaren. Ik voelde me thuis, gedragen en wist dat ik de laag van vertrouwen in mezelf aan het openen was. Even niet thuis met mijn gezin, maar volledig in proces met mezelf en de mooie mensen om me heen van deze opleiding, als ook de mooie omgeving en vooral de zee hebben ervoor gezorgd dat ik kon voelen, helen, zakken in mezelf.

 

Gedurende de week kreeg ik nog voor de begrafenis van mijn oma, die ook in de opleidingsweek was, een QM-hypnose. Wauw! Zoals altijd ging ik weer naar ruimteschepen, en wat me zo bekend voor komt, ik zag wat ik daar deed en wat mijn rol is hier op aarde. Maar wat ik niet had verwacht was dat tijdens de hypnose mijn moeder voorbij kwam en dat ze me nog van alles zei waar ik zo blij van werd. Later kwam mijn opa er ook bij en ik zag ons allemaal op de begrafenis van mijn oma. Ik zag hoe iedereen werd gedragen, dat ik werd gedragen en hoe het zou gaan die dag. En dat niet alleen.....mijn Totale Zelf kwam zo duidelijk naar voren in de sessie. Dat was heel fijn! Ik voelde een vertrouwen, een vertrouwen in het Totale Zelf, het Universum, waar ik behoefte aan had. 

 

Ik moest vertrouwen verliezen om het te ervaren, mijn hart moest gebroken worden om te voelen dat het helemaal heel is. Ik heb zoveel gevoeld, ervaren en geopend in mezelf dat ik niet anders kan zeggen, dat ik heel dankbaar ben. 

 

Wat een reis en wat een rust heb ik nu in mezelf! Rust.....omdat ik vertrouw, volledig op mijn Totale Zelf! En wil jij je Totale Zelf ook ontmoeten, dan nodig ik je uit voor een sessie. Het is bijzonder, het is zo mooi! Dit moet iedereen toch weten voel ik dan! 

 

Hartegroet, Lilian

reacties  0 reacties reageren
« vorige volgende »