Wie ben ik

Al zo lang ik me kan herinneren weet ik dat het zoals het nu op aarde is, niet de natuurlijke manier van zijn is zoals ik dat ken. Mijn zoektocht is dan ook gedreven door mijn eerste gevoelens en herinneringen van op aarde zijn. Daarnaast heb ik veel ervaringen gedurende mijn leven die ik niet kon delen met iemand omdat voor mijn gevoel de gelijkgestemden er niet waren. Gelukkig is dat nu heel erg veranderd en lijkt het er op alsof we nu in een tijd leven waarin er steeds meer mensen ervaringen delen, het veld van licht groter aan het worden is, wat mede weer komt doordat het bewustzijn veranderd op de aarde. 

 

Er is zoveel meer dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en daar was ik me ook al vroeg van bewust. Zo heb ik ervaringen met buitenaardsen, ben ik vaak in een ruimteschip waar ik herinneringen langzaam aan ingeladen krijg over wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Ook ben ik als nieuwgierige ziel vaak gaan reizen als ik in de nacht op bed lag te slapen en kreeg ik te zien hoe groot het universum is en hoe veel soorten wezens er zijn. Naast allerlei prettige ervaringen heb ik niet-prettige ervaringen met wezens die niet zo aardig waren, waar ik eerst ook bang voor was. Wezens die in de nacht bij mijn bed kwamen en me werkelijk leeg zogen, zich voeden aan de energie die in mij was. Dus wezens die niet het beste met me voor hadden. En ik begon ook steeds meer te ervaren dat dit ging om het duale wat sowieso in de wereld en in onszelf aanwezig is. Het is er gewoon allemaal en het omarmen van al die stukken en daarnaast het helen van jezelf maakt dat ik steeds krachtiger aan het worden ben in mezelf en een diepere Zijn kan voelen in mezelf, een weten!

 

Op het moment dat ik Dolores Cannon tegenkwam viel alles op zijn plek. Wat een wijsheid die ze uitsprak en deze kwam vooral door alle hypnosesessies die ze had gedaan. 

Nu ik zelf hypnosesessies geef reis ik weer mee naar zowel vorige levens of levens op andere planeten en ik heb nog elke dag het gevoel zoveel bij te leren, of moet ik zeggen te herinneren, naar hoe immens groot de mogelijkheden zijn van dit universum. 

 

Wat voor mij dan nu ook zo belangrijk voelt is dat alles naar dit NU moment gehaald gaat worden, zodat jij de werkelijke versie van jezelf kunt leven omdat dat misschien wel de bedoeling is van jouw ZIJN hier op aarde. Je gaat in sessies naar het werkelijke startpunt van een overtuiging, of je startpunt vanuit een andere werkelijkheid die belangrijk is voor dit moment. Alles is mogelijk! Ergens in de lijn is deze vertroebeld geraakt, misschien wel bij je oma, en kun je deze opheffen. Alles in je lijf laten stromen zodat jij alles ingeladen krijgt aan wie jij achter die overtuiging of trauma werkelijk bent. 

 

Naast de QHHT opleiding van Dolores Cannon level 1 en 2 heb ik BQH, SCCH en HIN Hypnotherapie gedaan. En zo ben ik nu ook  bezig met QM Hypnose van Priscilla Tielman en Rolf Nuyts. Ik wil me graag blijven inspireren. 

 

 

 

- SOULSPEAKS is een workshop die ik heb gevolgd bij de dochter van Dolores Cannon, Julia Cannon. Deze opleiding geeft heel duidelijk aan wat er achter welke lichamelijke klachten zitten, dus wat je hogere zelf jou eigenlijk wil vertellen.

 

- Spirit Releasing Therapy waarbij tijdens de sessie entiteiten die vastzitten aan het lichaam weer losgelaten kunnen worden. Dit kunnen aarde gebonden entiteiten zijn, donkere krachten en/of buitenaards. Door deze los te laten is het belangrijk aandacht te schenken aan waar ze hebben vastgezeten zodat ze niet meer terug kunnen komen. Dit zijn meestal trauma velden die onbewust zijn in het lichaam zowel uit dit leven als vorige levens.

 

- Hypnotherapie Edwin Selij HIN
- Peter Hess Klankschalenmassage 

- Integrated Energy Therapie door Steven Thayer

- NTI NLP Familie opstellingen

- Astrologie salon Cheiron 

- Healing Arts Liquid Light Frequency

- Loopbaan & levensloopcoaching Hoogendijk

 

 

EIgenlijk ben je in dit werk nooit uitgeleerd, want geen sessie is hetzelfde en er is zoveel wat we nog niet weten wat tijdens sessies omhoog komt. Het blijft een magische reis. 

 

Wil je een sessie boeken, check dan HIER

 

Er zijn veel inspiratiebronnen voor mij op dit moment die allen bijdragen in mijn ontdekkingsreis en daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn gevoel zegt me dat het zo belangrijk is dat we uitwisselen, delen, elkaar inspireren en daarbij allemaal op onze eigen plek gaan staan als multi dimensionale wezens waar de ware kracht geleefd kan worden van wie wij werkelijk zijn. Dan kan een raster van licht aangaan op de aarde, die door het veld van manipulatie en controle gaat en ons opent voor een nieuwe wereld. We zitten in een tijdperk waarbij het oude jasje uit mag en het nieuwe zich eindelijk laat zien, omdat deze er altijd al was, in jou. Ga je mee op reis naar binnen?

 

 

Mijn eigen ervaring met HYPNOSE

Ik zelf kende Dolores Cannon wel maar had me nog nooit zo verdiept in haar QHHT sessies of een van haar boeken gelezen totdat het me ineens pakte omdat ze begon over buitenaardsen en multi dimensionaliteit. Ik dacht zelf dat hypnose iets was wat je onderging om van het roken af te komen bijv. en ik geloofde daarnaast ook absoluut niet dat ik onder hypnose gebracht kon worden. 

 

Toch ging ik me steeds meer verdiepen in deze vorm van hypnose en heb de informatie opgeslurpt. Alles resoneerde met mij en op dit moment heb ik Level 1, level 2 en Soul Speak certificaat ontvangen van QHHT. De sessies vind ik geweldig om te doen en ik ben enorm dankbaar dat ik altijd mag mee reizen met de persoon die naar andere levens gaat en/of andere werkelijkheden in andere universa. Daarnaast krijg je zoveel boeiende informatie dat ik enthousiast blijf. Ik weet nooit waar de persoon naar toe gaat en het is elke keer weer een verassing. 

 

Mijn eigen ervaring met hypnose was geweldig! Ik had aan de ene kant hoge verwachtingen door alle filmpjes die ik had gezien van Dolores Cannon en aan de andere kant de gedachte dat het bij mij wel niet zo werken. Tijdens de hypnosesessie was ik er helemaal bij, al ben ik blij dat het allemaal was opgenomen omdat je dingen gewoon vergeet. Ik was onder de indruk van alles wat ik te zien kreeg of ineens wist. De gedachte dat ik het verzon was er Ik kwam met veel info over de tijd nu en hoe het werkt op dit moment met licht en duister en wat ik hierin zelf te doen heb. Het was echt geweldig. Ook mijn hogere zelf kwam nog met informatie, waarbij ik zelf het ergens ook allemaal wist wat ik zei en toch ook verbaasd was over de informatie die er kwam. Dit komt mede omdat de trilling hoog is en we al veel meer afgestemd zijn op onze hogere ziel/overziel/bron. Een hele fijne ervaring en ik ervaar het als heel bekrachtigend voor mijn wezen om een sessie te hebben ondergaan. Je gaat alles dan heel anders bekijken en vanuit een groter en breder perspectief zien waardoor het niet meer zo binnenkomt, omdat je de andere lagen hebt aangezet zeg maar.