New Years Quantum Healing Traject SAMEN

 

 

 

"Meegedaan aan het Quantum Healing Traject Samen met 3 anderen en dat was heel fijn! Niet alleen omdat we met een klein groepje waren maar ook om het samen te doen. Ieder in zijn eigen proces en toch samen. Ik kon goed merken dat we steeds dieper gingen in onszelf en dat was heel fijn! Wat een waardevol traject. Zeker de moeite waard als je door diepere lagen wilt in jezelf! Dank je wel Lilian!"

INTAKE & SYMBOLENREIS

In dit Quantum Healing Traject SAMEN start je in de week van 4 december met een online Intake & Symbolenreis. Deze duurt 1,5 uur en je kunt hierbij een symbool of inzicht vanuit je onbewuste ontvangen die jou verder helpt op je pad! 

 

Verder zit er in dit Quantum Healing traject een Magical Journey met Chocobliss en een Groepsregressie met Sacred Cacao!

 

Bijdrage van dit traject is 350 euro pp

MAGICAL JOURNEY MET CHOCOBLISS

Op een overeengekomen datum ga je samen met 3 andere deelnemers in dit traject reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen). Dit zijn Sacred Cacao, mushroom & Caapi van de Ayahuasca. 

 

Reizen in een kleine groep, dieper kijken naar jezelf, inzichten en heling ontvangen en nog zoveel meer. Plantmedicijnen helpen je verder op je pad, daar waar jij nog niet bent geweest. 

GROEPSREGRESSIE MET SACRED CACAO

Op een overeengekomen datum ontvang je met dezelfde 3 andere deelnemers een groepsregressie waarin je gaat reizen met Sacred Cacao naar andere tijdlijnen. 

 

Dit kan je ondersteunen in het lopen van je pad. 

 

Bijdrage van dit hele traject is 350 euro. 

 

Ja, ik doe mee!