Testimonials

33 berichten, 4 pagina's 
17-05-2022
Geplaatst door: Fanny

QHHT

Het was een heel bijzondere belevenis, de sessie bij Lilian.
De tijd ervoor leek mij zo’n hypnose sessie best wel spannend, maar eenmaal bij Lilian op de bank viel alle spanning weg.
In het gesprek was er 100% aandacht voor mij, zonder oordeel. Ongekend!
Vervolgens ging de reis naar binnen, naar verleden, heden en de ruimte in.
De ervaring is eigenlijk niet te beschrijven. Gekregen inzicht werkt door.
De begeleiding was heel liefdevol, zacht, luisterend en richting gevend.
Heel blij met deze ervaring, had ik niet willen missen.
Dank je wel, Lilian. Top!

17-05-2022
Geplaatst door: Romi

QHHT sessie

Ik ben heel erg blij met de mooie reis die ik bij jou gemaakt hebt. Ik zit nog steeds heerlijk hoog en positief in mijn energie.

Toen ik thuis kwam, heb ik gelijk een mooie bloemenblouse aangetrokken en wat oude kleren weg gedaan.
Ik zie de wereld nog weer ruimer, en voel dat mijn toekomstige reizen grenzeloos zijn, en de fijnstof ook hele andere beelden kunnen brengen.

04-04-2022
Geplaatst door: Donyela

QHHT

Wat vond ik het spannend en wat was het bijzonder...deze mooie QHHT sessie!
De sessie heeft voor mij een deur geopend. Op die deur zat een groot dik slot. Dat slot heb ik er zelf op gezet. De sleutel was altijd al in mijn bezit. Ik heb die deur tijdens de sessie geopend. En ik voel langzaam puzzelstukjes in elkaar vallen. Dank je wel Lilian!❤️

30-03-2022
Geplaatst door: Vivian

QHHT

Wat een bijzonder mooie en waardevolle ervaring was de qhht sessie. Ook voelde ik me erg op mijn gemak bij Lilian.
De sessie heeft me echt contact laten maken met mijn hogere zelf, en heeft tot inzichten geleid waar ik echt mee aan de slag kan om mijn leven nog beter vorm te geven. Mijn hogere zelf is hierdoor elke dag nog beter bereikbaar, wat ten goede komt aan mezelf, de mensen om mij heen en de wereld in zijn algemeenheid. Love rules!! :D

29-03-2022
Geplaatst door: Sjoukje

QHHT

Wat ben ik intens blij dat ik deze QHHT sessie bij Lilian heb mogen doen. O.a levens mogen zien vol van vertrouwen en eenheid. Het heeft me enorm geholpen om weer nieuwe stappen te zetten. Dankjewel Lilian voor deze magische ervaring!

23-02-2022
Geplaatst door: Stefanie

QHHT

Vorige week heb ik een QHHT sessie bij Lilian ervaren. Zoekend naar woorden besef ik dat woorden niet kunnen tippen aan mijn ervaring. De reis die ik heb gemaakt is een bevestiging voor dat wat ik al wist, ik heb het me nu weer terug herinnerd. Door de veilige bedding kon ik mij heel makkelijk over geven. Het voelde goed om dit met Lilian te doen. Tijdens de reis heb ik de plek ontmoet waar ik vandaan kom en ik kon ik verschillende lagen zien en hoe alles in verbinding staat tot elkaar. Ik kon goed contact maken met de plek waar ik vandaan kom, daar waar warmte en liefde de bedding zijn, wat we weer terug mogen halen naar aarde. Dit is wat ik zag en wat ik heb mee gekregen in contact met de wezens van daar. Ik voelde heel sterk dat we het hier nu 'te doen' hebben op aarde. Wat ik ook heel sterk zag is dat de kinderen ons de weg wel wijzen. We hebben zorg te dragen voor alle kinderen, het maakt niet uit of ze 'van jou' zijn. Hun bedding geven om hier de nieuwe aarde te laten bestaan. Wij zijn al volop in beweging en aan de slag en mogen echt doorgaan met het brengen van integriteit en waarheid om in onszelf te gaan staan, in onze kracht💚. We zijn al heel ver!! Dat is wat ik heb waar genomen in een notendop. Het was heel fijn ook om dit met Lilian te doen. Lilian begeleid je heel liefdevol door de reis heen. Alles is nog steeds een plekje aan het vinden, maar het was echt prachtig.

22-02-2022
Geplaatst door: Grietje

QHHT

Nu bijna een week na mijn QHHT sessie bij Lilian, ben ik nog steeds een beetje zoekend naar woorden voor deze onbetaalbare ervaring. Waar ik voor de sessie nog wat sceptisch was, kan ik nu zeggen dat het een unieke ervaring is geweest waar ik ontzettend veel inzichten heb gekregen en een inkijk mocht krijgen in eerdere levens.

Door die inkijkjes ben ik gaan begrijpen waarom ik het huidige leven ervaar zoals ik het ervaar. Waar mijn gevoeligheden en triggers vandaan komen en hoe ik beter in balans kan komen in mezelf.

Lilian kan als geen ander zorgen voor een veilige bedding, waardoor je op je gemak voelt en weet dat je op een goede plek bent. Ze nam alle tijd en haar begeleiding was warm en deskundig. Het voelde voor mij als een twee-eenheid. Daar waar ik even vastliep of niet wist welke kant ik op moest, hielp Lilian haar stem me weer op weg. Ze stelde de juiste vragen en praatte me heel fijn door de hele sessie heen.

Ik kijk terug op een waardevolle dag. Ik kan echt verder op pad met de antwoorden die ik heb gekregen.
Ik heb de sessie in een audio bestand van Lilian meegekregen, waar ik regelmatig even stukjes van terug luister. Elke keer ga ik zo weer terug naar het moment en kan ik opnieuw de inzichten beleven.

Bedankt Lilian 🙏

14-02-2022
Geplaatst door: Anouk

QHHT sessie

Mijn QHHT sessie heeft mij precies gegeven wat ik op dat moment nodig had. Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten maar Lilian begeleidt je heel prettig hier in. Mede door het gesprek van te voren en achteraf kun je beelden/ervaringen van de sessie beter begrijpen. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar waar bepaalde blokkades/patronen mogelijk vandaan komen en hoe deze te doorbreken.

13-02-2022
Geplaatst door: Anita

QHHT-sessie

Het was een mooie reis die als vanzelf ging naar plekken en situaties die gezien willen worden. Om te begrijpen, te helen en te zien hoe het thema speelt in de huidige tijd. Heel fijn was het, ook de begeleiding, aandacht en zorg van Lilian hierin. Aanrader!

16-01-2022
Geplaatst door: Gerda

QHHT sessie

Wat een fantastische en ontroerende ervaring. Nog steeds beetje beduusd hoe mooi het was en hoe Lilian stapje voor stapje me steeds verder wist mee te nemen. Zo respectvol, met zo veel liefde waarin ze ook zoveel van zich zelf geeft. Na de sessie ervaarde ik een stilte diep binnen in me, waar ik nooit eerder zo dicht heb kunnen bijkomen. Dit is mijn krachtbron de plek waar het kleine meisje zich bevindt. Zo bijzonder om een kijkje te nemen in mijn vorige levens, ze voelen nog steeds zo dichtbij. Het voelt fijn om te weten waar je vandaan komt. Ik voel nu alleen maar dankbaarheid.