Agenda

Datum; zondag 20 januari 2019

Opgave info@soulspirit.nl
Bijdrage 45 euro
Locatie Yurt in Tolbert (Noorderweg 31)
Tijd 13.00-16.00/17.00 uur

 

De volgende Yin Winter Tempel & Sacred Cacao voor vrouwen only 💖🐲

THEMA; meditatie, rust & berusting!

We zijn samen in een cirkel met intentie van rust & berusting en meditatie. We verbinden & delen, drinken Sacred Cacao, zakken in ons lijf met Yin Yoga, Yoga Nidra en je ontvangt een Symphony of the Cells met de olien van doTerra. Tijdens deze cirkel zijn Marleen Mos en Esther Oldenburger aanwezig om te ondersteunen.

Sacred Cacao
De Sacred Cacao is met de hand geplukt en bewerkt om er voor te zorgen dat de Spirit en de helende werking van dit heilige plantmedicijn intact blijft. Sacred Cacao is een heel oud plant medicijn, een 'wisdom keeper', een leraar en een facilitator. Heel voorzichtig zal ze je begeleiden naar de deur van je hart, en ze brengt je nergens waar je niet naar toe wilt, ze nodigt je alleen uit om een reis met haar te maken naar het licht door de sluiers heen.

Een oud gezegde verteld ons dat wanneer de balans tussen de natuur en de mensen ver te zoeken is, de Cacao vanuit het regenwoud tot ons zal komen om de harten van de mensen weer te openen en harmonie te brengen.

Voor mij werkt de Sacred Cacao heel fijn als ik naar binnen ga, in rust mijn lijf voel en zo min mogelijk prikkels om mezelf heen ervaar. En misschien is dit voor jou ook zo?


Symphony of the Cells
Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen. Als het goed is tenminste!

Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin des woords, is hiervan de grootste boosdoener.

Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol dat helpt de homeostase te herstellen en te ondersteunen bij diverse aandoeningen. Ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA. Bij een SOC behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor organen, systemen en of aandoeningen. Na de meeste protocollen melden mensen dat zij zich als herboren voelen. Het brengt ze weer volledig in balans.

Kom je ook?